wedding dresses

event gowns

wedding jumpsuits

about us

prices

custom design

About us

The designer of the Noriluca fashion house is Nóra Frenyó from Hungary, who founded her brand in 2017.

Nóra loves the special, exclusive elements on the dresses, she’s goal that all of her brides/costumers feel memorable, beautiful and unique on the big day.

The main portfolio contains costummade wedding dresses, wedding jumpsuits and red dresses (=Menyecskeruha*), event gowns.

Do you want a special Noriluca piece? Our dresses are costum-designed and costummade, first please contact us to take order, we will help to choose the styles, materials, colors, to measure you and anything you need. Let’s make your dream dress ready!

*Menyecskeruha is a hungarian tradition, the hungarian brides change to red dress after midnight, it is like a second wedding dress.

What is the secret?

“I design every dress and piece with such an attention and detail if it were being prepared for my own big day. For me, it’s not work, it’s passion.”

Nóra Frenyó, designer

Our beautiful Noriluca brides

Reviews by our Customers

“Kedves Nóri! Szeretném még egyszer nagyon megköszönni a csodaruhát, amit alkottál nekem a Nagy napra! Olyan lett, amit mindig is képzeltem! Kényelmes és légies volt!Rengeteg dicséretet kaptam, mennyire gyönyörű!

Szóval tényleg nagyon köszönöm!”

“Szeretném mégegyszer megköszönni, hogy a csodaszép menyasszonyi ruhámban igazán különlegesnek érezhettem magam a mi nagy napunkon. Köszönöm a sok-sok és aprólékos odafigyelést, amit a próbák során tapasztaltam és azt a hihetetlen kedvességet, ami a ruhámat is átszőtte! Szuperek vagytok!”

“Gyönyörű ruhákat kaptunk Tőle! Nóri egy igényes,részletekre nagyon figyelő, kapcsolatot folyamatosan tartó tervező! És szuper áron dolgozik! Ajánlom mindenkinek!”

“Ma volt a polgári esküvőnk. Óriási siker volt a ruha! Imádta mindenki, sőt ami a legfontosabb; én is nagyon jól éreztem? magam benne! Köszönöm szépen még egyszer!”

“Nagyon elégedett voltam mindennel. Eleve maga az egyediség fogott meg, az hogy egy esküvői ruha amellett, hogy nőies és “hercegnős” lehet egyszerre vagány is. Nekem ez fontos volt, mert nem akartam tucat ruhát. El is állt a szava mindenkinek.”

“Ma volt a polgári esküvőnk. Óriási siker volt a ruha! Imádta mindenki, sőt ami a legfontosabb; én is nagyon jól éreztem magam benne! Köszönöm szépen még egyszer!”

“A menyasszonyi ruhámmal kapcsolatosan mindig is voltak konkrét elképzeléseim, ezért is döntöttem a varratás mellett. Nóri már a legelső perctől kezdve nagyon kedves, közvetlen volt, így rögtön tudtam, hogy itt jó kezekben leszek. Csodaszép ruhát varázsolt nekem, pont olyat, amilyet elképzeltem! Egészen a tervezéstől kezdve, a ruhapróbákon át, a nagy napig szuper volt az egész folyamat, minden percét élveztem! Ha újra kellene kezdnem, most sem döntenék másképp!

Az esküvőnkről készült képekkel szeretném még egyszer megköszönni, hogy a csodaszép menyasszonyi ruhámban igazán különlegesnek érezhettem magam a mi nagy napunkon.

Köszönöm a sok-sok és aprólékos odafigyelést, amit a próbák során tapasztaltam és azt a hihetetlen kedvességet, ami a ruhámat is átszőtte.

Szuperek vagytok!